Storitve ki jih izvajamo

Ker vemo, kako pomembno je hitro in poceni dobiti logotip za svoje podjetje - še posebej, če je to na novo ustanovljeno smo se odločili, da vam pomagamo in vam ponudimo storitev, kar je novost na slovenskem trgu. V roku le 72 ur vam na vaše potrjeno naročilo izdelamo najmanj 5 verzij logotipov po vaših željah. Če vam bo kateri izmed njih všeč, a bi vseeno želeli dodatne spremembe, vam omogočamo neomejeno število popravkov logotipa, dokler ne boste 100% zadovoljni z izdelkom.

Da naša ekipa oblikovalcev čim boljše oblikuje osnutek logotipa po vaši želji, nam posredujte čim več zahtevanih podatkov v naročilnici. Lahko pa vse svoje skrbi prepustite nam in potrudili se bomo, da boste z logotipom zadovoljni.

Naroči izdelavo logotipa

Tudi če se ne boste odločili za izdelavo logotipa, se vam zahvaljujemo za obisk spletne strani.

Prerisi obstoječih logotipov

Imate logotip, vendar ta ni v vektorski obliki? Bi potrebovali različne slikovne datoteke za vaš že obstoječi logotip. Pošljite vaše povpraševanje s pripetim trenutnim logotipom na email , da ocenimo zahtevnost in vam lahko izstavimo ponudbo za preris logotipa.Kaj morate vedeti o logotipu

Pravila pravilno oblikovanih logotipov

Logotip je največkrat sestavljen iz imena podjetja ali organizacije, ki jo predstavlja in simbolične slike povezane z dejavnostjo ali imenom podjetja. V praksi je logotip sestavljen iz največ dveh barv in je enostaven in hitro razumljiv.

Kje vse se pojavlja logotip?

Logotip spremlja podjetje ali organizacijo v celotnem dokumentnem toku ali spletni predstavitvi. To pomeni, da vsak račun, dobavnica, propagandni material, embalaža produkta in ostalo vsebujejo prepoznaven logotip, ki se vtisne opazovalcu v spomin. Dobri logotipi prinašajo dodatno vrednost ne le kot priznanje kakovosti vaše organizacije, ampak tudi prinašajo dodatni dohodek, če gre za primer logotipa na embalaži.

Vrste logotipov

Poznamo več vrst logotipov, kot so logotipi sestavljeni iz imena, logotipi s simbolnimi slikami, logotipi s sloganom, logotip iz grafične ikone, ...